Tämä blogi on omistettu kokonaan järjestämilleni vaihdoille. Etupäässä ne ovat lorukorttivaihtoja, mutta silloin tällöin tulee järjestettyä muunlaisiakin vaihtoja.

torstai 2. tammikuuta 2014

Talvinen toimintakorttivaihto #42

Tähän vaihtoon ei tehdä loru- eikä laulukortteja, vaan kirjoitetaan toiselle puolelle joku touhu/puuha/toiminta, mitä pystyy talvella tekemään lapset joko itse tai aikuisen avustuksella. Toiselle puolelle korttia tehdään kuva kyseisestä toiminnasta.

Vaihtoon otetaan 15 osallistujaa (14+minä). Mutta koska ryhmään on tullut paljon uusia jäseniä, niin jos kiinnostuneita riittää, voin ottaa osallistujia enemmänkin. Odotan ilmoittautumisia 26.1. su asti, jos osallistujia tuleekin enemmän. 
Mutta jos ei tule, niin sitten mennään sillä 15 osallistujalla.

Palautuspäivä on kuitenkin 17.2. ma. Tuolloin korttien täytyy viimeistään olla minulla. Ruvetkaa siis ajoissa tekemään, mutta ei ennen 27.1, jolloin vahvistan osallistujamäärän eli sen montako korttia tehdään.

Tarkemmat säännöt löytyvät Säännöt -tiedostosta. Käyttehän kaikki ne lukemassa!! Tähän infoon laitoin vain juuri tähän vaihtoon liittyvät poikkeukset.


Osallistujalista.

1. Minä
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti