Tämä blogi on omistettu kokonaan järjestämilleni vaihdoille. Etupäässä ne ovat lorukorttivaihtoja, mutta silloin tällöin tulee järjestettyä muunlaisiakin vaihtoja.

perjantai 3. tammikuuta 2014

Loru/laulukorttivaihto #44: Hello Kitty / kissat

Tähän vaihtoon määrittelen hieman tarkemmin sekä kuva- että tekstipuolen. Eli kuvapuolelle täytyy tulla Hello Kitty (ei siis mikä tahansa kissa) ja tekstipuolelle mieluiten joko Hello Kittystä kertova loru tai laulu TAI sitten ylipäätään kissoista kertova loru tai laulu, jos ei Hello Kittystä löydy.

Vaihtoon otetaan 15 osallistujaa (14+minä). Mutta koska ryhmään on tullut paljon uusia jäseniä, niin jos kiinnostuneita riittää, voin ottaa osallistujia enemmänkin. 

Odotan ilmoittautumisia 27.1. asti, jos osallistujia tuleekin enemmän. Mutta jos ei tule, niin sitten mennään sillä 15 osallistujalla tai pienemmälläkin sakilla.

Palautuspäivä on kuitenkin 24.2. Tuolloin korttien täytyy viimeistään olla minulla. Ruvetkaa siis ajoissa tekemään, mutta ei ennen 28.1, jolloin vahvistan osallistujamäärän eli sen montako korttia tehdään.

Tarkemmat säännöt löytyvät Säännöt -tiedostosta ryhmästä. Käyttehän kaikki ne lukemassa!! Tähän infoon laitoin vain juuri tähän vaihtoon liittyvät poikkeukset.


Osallistujalista:

1. Minä
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti