Tämä blogi on omistettu kokonaan järjestämilleni vaihdoille. Etupäässä ne ovat lorukorttivaihtoja, mutta silloin tällöin tulee järjestettyä muunlaisiakin vaihtoja.

torstai 2. tammikuuta 2014

Lorukorttivaihto #35: Arvoitukset


Huom! Arvoitus -kortit eroaa tavallisista lorukorteista hieman. Niihin tulee toiselle puolelle arvoitus (kysymys) ja toiselle puolelle vastaus sekä vastaukseen liittyvä kuva.

Ja jotta kortit mahtuisivat kätevästi käteen kuten pelikortit, niin korttien koko on poikkeuksellisesti kaikilla sama eli puolet postikortti -koosta eli 10cm x 7,4cm.Tähän vaihtoon otetaan 15 osallistujaa (14 + minä).

Mutta koska facebook ryhmään on tullut paljon uusia jäseniä, niin jos kiinnostuneita riittää, voin ottaa osallistujia enemmänkin. Odotan ilmoittautumisia 5.1 su asti, jos osallistujia tuleekin enemmän.

Mutta jos ei tule, niin sitten mennään tuolla 15 osalistujalla. Menikö sekavaksi? Ajattelin vain, ettei ole kiva, jos heti kättelyssä jää moni halukas pois.

Palautuspäivä on kuitenkin 31.1 pe. Tuolloin korttien täytyy viimeistään olla minulla. Ruvetkaa siis ajoissa tekemään, mutta ei ennen 6.1, jolloin vahvistan osallistujamäärän eli sen montako korttia tehdään.

Kysyä saa, jos jokin on epäselvää! Ja olisiko teistä ylipäätään järkevämpää vaan pitäytyä tuossa 15 osallistujassa?

Tarkemmat säännöt löytyvät Säännöistä blogin sivupalkista.. Käyttehän kaikki ne lukemassa!! Tähän infoon laitoin vain juuri tähän vaihtoon liittyvät poikkeukset.

Osallistujalista:

(1. Minä)
2. Mirkku: Ystävä hyllyllä-kirja
3. Marja: housut
4. Mervi
5. Janita
6. Heli H.:
7. Paramari:
8. Laura
9. Minkki:
10. Sanna S.:
11. Kati:
12. Elina:
13.
14.
15.

7 kommenttia:

 1. Hei. Perun osallistumisen arvoitusvaihtoon. Terv. Mervi

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan :). Kovasti jo askartelututtaa!

  VastaaPoista
 3. Ok, kiva juttu! Onko sulla mun osoite muuten jo? Kaksi on vielä vastaamatta ennakkoon varanneista, että ovatko mukana. Laitan sulle myöhemmin vielä vahvistuksen montako korttia tehdään. Tällä hetkellä osallistujia 12 plus minä.

  VastaaPoista
 4. Laita vaan osoite uudestaan, kiitos. Edellisestä osallistumisesta jo aikaa, joten voi olla että enää löydä yhteystietojasi

  VastaaPoista
 5. Hei! Vieläkö ehtii arvoituksiin? Tulisin mukaan, ellei ole jo myöhäistä! t. Elina

  VastaaPoista
 6. Heipsis! Joo, en pysty enää valitettavasti ottamaan, kun osa on jo laittanut postiin. Pahoittelut.

  VastaaPoista