Tämä blogi on omistettu kokonaan järjestämilleni vaihdoille. Etupäässä ne ovat lorukorttivaihtoja, mutta silloin tällöin tulee järjestettyä muunlaisiakin vaihtoja.

lauantai 30. marraskuuta 2013

Jatkossa lorukorttivaihdot myös facebookkiin

Heippatirallaa!

Sain ehdotuksen, että siirtäisin vaihtoni myös facebookkiin. Niinpä ensi vuoden vaihdot ajattelin laittaa vaihdoille tekemääni ryhmään. Annan tännekin osoitetta tietoon, kunhan postaan tammikuun ensimmäisen vaihdon.

Teiltä kuitenkin haluaisin kysellä, mitä olette asiasta mieltä? Ja erityisesti se kiinnostaa, että kuinka moni on ylipäätään facebookissa, että onko tarvetta pitää näitä vaihtoja täällä blogimaailman puolellakin vai pelkästään facebookissa? 

Facebookissa tuntuisi itsestäni ainakin, että saisi jotenkin helpommin ja kätevämmin postattua nuo vaihdot, mutta kaikki ei tietysti sinne kuulu, että jos kaikki kiinnostuneet ei vaihtoilmoituksia näe, niin se ei tietysti ole kiva juttu. Mielelläni ottaisin kuitenkin ilmoittautumisia vastaan vain yhdessä paikassa. Siinä tapauksessa olisi aina selvää, että paikat täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Jotain uusia tuulia on luvassa muutenkin, mutta niistä lisää sitten vuoden ensimmäisessä vaihdossa.

Kiitos teille kaikille, jotka olette innolla jaksaneet olla mukana vaihdoissani!! Oikein ihanaa ja rauhallista joulunaikaa teille kaikille!

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä oma ryhmä facebookissa on tosi ok.

    VastaaPoista
  2. niin minustaki, kännykällä ainaki paljon helpompi käydä facebookissa kuin täällä blogissa

    VastaaPoista
  3. Kiva juttu! Sen olen jo päättänyt että laitan sille oman ryhmän. Pitänee vaan laittaa ilmoitus myös tänne niitä varten, jotka ei ole facebookissa.

    VastaaPoista